Welkom bij tom tandheelkunde • mondzorg

Je kunt het inschrijfformulier hieronder invullen. Na het invullen en versturen van de gegevens zal een digitale patiëntenkaart voor je worden aangemaakt en zal tom zo snel mogelijk contact met je opnemen om een eerste afspraak in te plannen.

Om cliënt te worden verzamelt het formulier je gegevens zo dat wij u goed van dienst kunnen zijn. Lees onze privacy verklaring over hoe wij uw opgestuurde gegevens beschermen en beheren.

Om je dossier goed bij te kunnen houden hebben wij de volgende gegevens nodig: volledige naam, achternaam, geboortedatum,
BSN (geldig legitimatiebewijs) en adres.

Nadat je hebt ingeschreven nemen wij contact op om een afspraak voor het eerste bezoek in te plannen. Wij trekken meer tijd uit voor deze afspraak dan voor een reguliere controle. Tijdens het eerste bezoek vinden wij het belangrijk dat wij kennis met elkaar kunnen maken, bespreken we jouw wensen en behoeften betreffende je gebitssituatie en doen we een uitgebreid onderzoek.Voor een volledig overzicht kan het noodzakelijk zijn om röntgenfoto’s te maken (tenzij deze zeer recent gemaakt en digitaal in ons bezit zijn).

Voorafgaande aan het eerste bezoek vragen wij je de algemene gezondheidsvragenlijst in te vullen. Indien nodig zal de gezondheidsvragenlijst mondeling besproken worden.De tandarts zal indien nodig een behandelplan en begroting opstellen en deze bespreken. Hierna zal in overleg een beslissing genomen worden over de zorgrichting en type behandeling.

Voor het eerste bezoek is het belangrijk dat je een geldig legitimatiebewijs en het zorgpasje mee neemt. De gezondheidsvragenlijst krijg je bij binnenkomst in de praktijk.

Inschrijfformulier